Prachtige pomsky pups te koop


sinds 7-6-2022 12:43:48

  • Grote foto prachtige pomsky pups te koop dieren en toebehoren bulldogs pinschers en molossers
  • Grote foto prachtige pomsky pups te koop dieren en toebehoren bulldogs pinschers en molossers
  • Grote foto prachtige pomsky pups te koop dieren en toebehoren bulldogs pinschers en molossers
Grote foto prachtige pomsky pups te koop dieren en toebehoren bulldogs pinschers en molossers Grote foto prachtige pomsky pups te koop dieren en toebehoren bulldogs pinschers en molossers Grote foto prachtige pomsky pups te koop dieren en toebehoren bulldogs pinschers en molossers
prijs: € 350
Locatie : Brussels  (Brussel)

Kenmerken

Chip : Chip
Erkenningsnr : 10704826
Geslacht : Meerdere dieren
Kleur : Gevlekt
Leeftijd : 14 weken jaar
Stamboom : Met stamboom
Vacht : Langharig

Beschrijving

Bent u op zoek naar een gezonde Pomsky pup? Dan begint u uw zoektocht naar een gediplomeerde huisdier familie minnaar waarvan de ouderdieren uitgebreid en aantoonbaar zijn getest zodat de voorkomende ras specifieke aandoeningen van de Husky en Pomerianian niet samenkomen in dit nieuwe samengestelde ras.
Wij hebben het Health Breeding Program ontwikkeld om op deze manier verantwoord , veilig en professioneel te fokken ook naar een F2 of verder in de generaties.
Door onze Pomsky’s niet alleen röntgenologisch maar vooral ook DNA te testen dragen wij bij aan de gezondheid en het welzijn van de Pomsky populatie in de wereld.
Er zijn bij ons regelmatig pups beschikbaar.
Ter oriëntatie en voor meer informatie bent u van harte welkom om kennis te maken met onze lieve mama’s, papa’s en hun eventueel beschikbare of te verwachte pups.
Voor meer informatie kan je contact opnemen
Kenmerken: Chip: Chip, Erkenningsnr: 10704826, Geslacht: Meerdere dieren, Kleur: Gevlekt, Leeftijd: 14 weken jaar, Stamboom: Met stamboom, Vacht: Langharig, Kopen in Brussels


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 28996210 Meld aan Aanbod