Prachtige hypoallergene pups te reserveren!!


sinds 13-8-2022 12:54:27

Grote foto prachtige hypoallergene pups te reserveren dieren en toebehoren chihuahua en gezelschapshonden Grote foto prachtige hypoallergene pups te reserveren dieren en toebehoren chihuahua en gezelschapshonden Grote foto prachtige hypoallergene pups te reserveren dieren en toebehoren chihuahua en gezelschapshonden Grote foto prachtige hypoallergene pups te reserveren dieren en toebehoren chihuahua en gezelschapshonden Grote foto prachtige hypoallergene pups te reserveren dieren en toebehoren chihuahua en gezelschapshonden Grote foto prachtige hypoallergene pups te reserveren dieren en toebehoren chihuahua en gezelschapshonden Grote foto prachtige hypoallergene pups te reserveren dieren en toebehoren chihuahua en gezelschapshonden Grote foto prachtige hypoallergene pups te reserveren dieren en toebehoren chihuahua en gezelschapshonden Grote foto prachtige hypoallergene pups te reserveren dieren en toebehoren chihuahua en gezelschapshonden
prijs: € 1299
Locatie : Tienen  (Vlaams-Brabant)

Kenmerken

Chip : Chip
Erkenningsnr : HK10217419
Geslacht : Meerdere dieren
Kleur : Rood
Leeftijd : 0 jaar
Stamboom : Zonder stamboom
Vacht : Langharig

Beschrijving


Hondenras- Orchidee van Sint-Petersburg.
Dit is een klein hondenras. Ze verharen niet, geuren niet en zijn daarom ook geschikt voor mensen met een allergie!!
Sommige pups zijn MINI (als volwassenen zullen ze niet meer dan 1,8kg – 2,200kg wegen), sommige zullen tot 4-5 kg worden.
Geboren op 20 juli 2022: 3 reuen 2 teven. De pups worden nog ontwormd, gevaccineerd en gechipt op het gepaste moment. Moeder en vader zijn aanwezig.
Teefje weegt 4kg, reutje -supermini, minder dan 2kg. Beschikbaar vanaf 25 september
Dit ras is erg vriendelijk. De honden zijn niet agressief en niet verlegen. Ze kunnen goed overweg met kinderen, waardoor ze bijna voor iedereen geschikt zijn. Er zijn geen problemen in communicatie met andere dieren. Denkt u dat u een baasje kan worden van één van deze mooie pups?

Kenmerken: Chip: Chip, Erkenningsnr: HK10217419, Geslacht: Meerdere dieren, Kleur: Rood, Leeftijd: 0 jaar, Stamboom: Zonder stamboom, Vacht: Langharig, Kopen in Tienen


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 29347846 Meld aan Aanbod