PETKIT POWER DOCK Breezy Dome voor kat, hond

sinds 16-6-2024 21:57:02

Grote foto petkit power dock breezy dome voor kat hond dieren en toebehoren kattenmanden Grote foto petkit power dock breezy dome voor kat hond dieren en toebehoren kattenmanden Grote foto petkit power dock breezy dome voor kat hond dieren en toebehoren kattenmanden Grote foto petkit power dock breezy dome voor kat hond dieren en toebehoren kattenmanden
prijs: € 50
Locatie : Knesselare  (Oost-Vlaanderen)

Kenmerken

Kleur : Wit
Staat : Nieuw

Beschrijving

Vindt u het ook zo leuk om uw huisdier mee te nemen tijdens een wandeling? Wilt u uw huisdier ook meer van de wereld laten zien? Vaak is het moeilijk om hier een juiste oplossing voor te bedenken. U kunt katten meenemen aan een riempje, maar dit is voor uw huisdier vaak vermoeiend en warm. Wij hebben hier de beste oplossing voor! De PETKIT Breezy Dome is een rugtas voor uw huisdier die beschikt over ingebouwde ventilatie en licht. De rugtas heeft een holle gaasstructuur wat zorgt voor rugventilatie, warmteafvoer en zweetbestendigheid.
Uitstekende ventilatiefunctie
De ventilatieopeningen onder verschillende hoeken in de rugzak en een intelligent ventilatiesysteem zorgen voor een goede luchtcirculatie. De ingebouwde ‘’mini-ventilator’’ van deze rugzak voor huisdieren voorziet uw kat van een mobiele airconditioner om de hitte van de zon te verminderen.
Helpt u de wereld te verkennen met uw huisdier
Het ontwerp van deze rugtas met een groot raam kan het zicht van uw huisdier verruimen en uw huisdier kan zo genieten van het landschap. Het donkerbruine venster vermindert de reactie van het huisdier op de omgeving en voorkomt dat het sterke licht het huisdier verlicht. Dit zorgt ervoor dat uw huisdier zich comfortabel voelt in de rugzak.
Verlichting
De ingebouwde verlichting met een progressief verlichtingssysteem geeft uw huisdier een warm en veilig gevoel en kan ook het zicht van katten ’s nachts verlengen. Het materiaal van de rugtas is gezond en duurzaam en u hoeft zich geen zorgen te maken over klauwschade. Deze reistas voor katten garandeert kattencomfort.
Comfortabel en lichtgewicht
De rugzak is zeer licht. Dankzij de voetkussentjes van de rugzak kan de tas rechtop staan en kunnen huisdieren erin zitten. Het zijvak kan worden gebruikt voor snacks voor uw huisdier en de tas kan aan de auto worden bevestigd.
Ergonomisch ontwerp
Het ontwerp is een conform ergonomisch ontwerp en absorbeert schokken. Er zitten schouderriemen van lichtgewicht high-tech materialen in de rugtas die de druk gelijkmatig verdelen om de drukbelasting te verminderen. Er zit een holle gaasstructuur in wat zorgt voor rugventilatie, warmteafvoer en zweetbestendigheid.
Functies
Uitstekende ventilatiefunctie
Groot raam
Donkerbruine venster vermindert sterk licht voor uw huisdier
Verlichting
Comfortabel en lichtgewicht
Ergonomisch ontwerp
Lichtgewicht
Rugventilatie
Warmteafvoer
Zweetbestendigheid
Dit product biedt de ideale ervaring voor u en uw huisdier. Het geeft een rustgevend gevoel wanneer u met uw huisdier op reis gaat en u ervan verzekerd bent dat het voor uw huisdier ook zo aangenaam mogelijk is gemaakt. De kwaliteit is samen met het prachtige design de beste uit de klasse.
Specificaties
Merk: PETKIT
Materiaal: Ergonomische schokabsorberende achterplaat en hightech licht gram materiaal
Kleur: Wit, groen en blauw
Afmetingen: 33 x 30,5 x 45,7 cm
Gewicht van het dier: aanbevolen gewicht voor katten en puppy's tot 8 kg
Geschikt voor honden: Ja
Geschikt voor katten: Ja
Kenmerken: Kleur: Wit, Staat: Nieuw, Kopen in Knesselare

Stuur bericht
Zoekertjenummer: 117662702 Meld aan Aanbod