Marseille zeepvlokken zonder geur 1 kg


sinds 6-9-2020 10:29:44

  • Grote foto marseille zeepvlokken zonder geur 1 kg dieren en toebehoren verzorgingsproducten
  • Grote foto marseille zeepvlokken zonder geur 1 kg dieren en toebehoren verzorgingsproducten
Grote foto marseille zeepvlokken zonder geur 1 kg dieren en toebehoren verzorgingsproducten Grote foto marseille zeepvlokken zonder geur 1 kg dieren en toebehoren verzorgingsproducten
prijs: € 11,95
Locatie : Maastricht  (Buitenland)

Kenmerken

Soort : Supplementen

Beschrijving


Een Marseille zeep zonder geur en kleur. De meest gangbare Marseille zeep zijn de witte zeepvlokken.
Echte zuivere plantaardige Marseille zeep is veelzijdig en zou in elk huishouden op voorraad moeten zijn. De zeep wordt traditioneel gebruikt voor onderhoud van Belgisch hardsteen en andere natuurstenen vloeren. Maar is ook zeer geschikt voor hand- en machinewas en andere toepassingen. De zeep is volledig biologisch afbreekbaar en hypoallergeen.
Verpakt per 12 stuks a 1000gr
Zuivere zeep vlokken
Geschikt voor het reinigen van vloeren
Geschikt voor de Machinewas
Geschikt voor de Handwas (maakt wol zeer zacht)
Maak je eigen scheerzeep
Zeer zacht voor de huid Zonder kleurstof.
Milde zachte zeep op basis van Kokos- en Palm olie. Samen minimaal 72%.
Zuinig in gebruik. 1 handvol vlokken op 5-10 liter water.
Zelf wasmiddel maken van marseillezeep vlokken:
Het wasmiddel der wasmiddelen is toch wel wasmiddel gemaakt van Marseille zeep. Ook wel bekend als Marsiglia. Marseille zeep heeft een heel aparte maar neutrale geur die lang in je kleding blijft hangen en waarvan je echt een ultiem schoon gevoel van krijgt als je je Marseille kleding uit je kast of koffer haalt. Het lijkt in zijn verte niet op een ander wasmiddel. Het ruikt heel natuurlijk.
Let op, dit is een recept voor 5 liter wasmiddel dus zoek een fles met brede hals, emmer of bak die groot genoeg daarvoor is. Als het even kan neem dan een emmer met een deksel.
Wolwasmiddel.
Neem 5 liter water en laat het koken. Zet het vuur uit en voeg 80-90 gram Marseille zeepvlokken toe. Goed roeren tot het is opgelost. Doe het mengsel in flessen met een brede hals. Zodra het helemaal is afgekoeld zult u zien dat het dikker wordt. Met dit mengsel kunt u ook natuurstenen vloeren poetsen, handen wassen etc. etc.
Witwasmiddel.
Neem 5 liter water en breng dit aan de kook. Zet het vuur uit en voeg 80-90 gram Marseille zeepvlokken toe. Goed roeren tot het is opgelost. Doe het mengsel in flessen met een brede hals. Zodra het helemaal is afgekoeld zult u zien dat het dikker wordt.
Voor het reinigen van natuurstenen vloeren en de bonte was. Gebruik geen soda. De soda zal vlekken achterlaten op de vloeren en bijt de bonte was iets uit.
Kenmerken: Soort: Supplementen, Kopen in Maastricht


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 24257569 Meld aan Aanbod