Kattenmeubel Design Lex & Max Van hoog kwaliteit


sinds 8-7-2019 10:57:39

  • Grote foto kattenmeubel design lex max van hoog kwaliteit dieren en toebehoren katten accessoires
  • Grote foto kattenmeubel design lex max van hoog kwaliteit dieren en toebehoren katten accessoires
  • Grote foto kattenmeubel design lex max van hoog kwaliteit dieren en toebehoren katten accessoires
Grote foto kattenmeubel design lex max van hoog kwaliteit dieren en toebehoren katten accessoires Grote foto kattenmeubel design lex max van hoog kwaliteit dieren en toebehoren katten accessoires Grote foto kattenmeubel design lex max van hoog kwaliteit dieren en toebehoren katten accessoires
prijs: € 995
Locatie : Oostwold  (Buitenland)

Kenmerken

Staat : Nieuw
Artikel : Overig

Beschrijving

Houten Design Kattenkast Het is geen krabpaal, ook geen kattenhuis, dit meubelstuk op wielen is een heus kattenklimmeubel in de populaire vintage look. En dan kunnen we gerust de nadruk leggen op meubel. Dit typische Lex en Max product zal namelijk fungeren als pronkstuk in uw (woon)kamer!
Dit kattenparadijs bestaat uit maar liefst 4 verdiepingen. De 1e en de 4e verdieping zijn overdekte slaapplaatsen waar de kat zich lekker kan terugtrekken en de drukte van zijn omgeving kan ontvluchten.
Op de 3e verdieping van het meubel bevindt zich de chill-zone. Vanuit deze plaats kan uw kat als een ware vorst/vorstin zijn of haar domein overzien.
De 2e verdieping heeft een verborgen lade waar u bijvoorbeeld uw autosleutels in kwijt kan. Boven de lade bevindt zich een mooie cocos krabplank met een afmeting van ± 30x60cm. Uw kat heeft hier voldoende ruimte om zich, tijdens het slijpen van de messen, lekker uit te rekken.
In de slaapplaatsen en de chill-zone liggen fluweel zachte kussens van ±50x50cm.
Dit handgemaakte oerdegelijke meubelstuk wordt kant en klaar geleverd. Bouwtekeningen en Zweedse inbussleutels heeft u dus niet nodig.
Materiaal: het kattenklimmeubel is gemaakt van mangohout
en afgewerkt met metalen wielen en metalen decoratie.
Afmeting: 95x222x50 (LxHxD)
Montage: dit Lex en Max meubel hoeft niet gemonteerd te worden.
Onderhoud: reinig de kast met een vochtige doek en vervolgens met een droge doek. Voor hardnekkige vervuiling kunt u een meubelreiniger gebruiken.
Toebehoren: krabplank en de 3 bijpassende kussens.
Let op: dit meubelstuk is alleen binnenshuis te gebruiken.
De stylisten van Lex en Max zijn er niet alleen op uit om de huisdieren te voorzien van hun ultieme troon maar ook om het huis te verrijken met mooie blikvangers. Zo spreken we bij Lex en Max niet van dierenbenodigdheden maar van woonaccessoires waar het huisdier gebruik van mag maken! Voor meer info; Dierenbenodigheden online.
Van al deze prijzen kunnen geen rechten worden verleend.
Kenmerken: Staat: Nieuw, Artikel: Overig, Kopen in Oostwold


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22767891 Meld aan Aanbod