INLINE AKTIEVE KOOL FILTER 1/4" DRAAD 50829


Grote foto inline aktieve kool filter 1 4 draad 50829 dieren en toebehoren vissenkommen
€ 14,99
Locatie Berlaar  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Inline aktieve kool filter 1/4" 

*Eenvoudig te vervangen
*Modern en niet-vervuilend
*Incl. Behuizing voor Jaco-schroefverbinding 1/4" 
*10 inch (254 mm)

Beschrijving:

De post-koolstoffilterpatroon past in alle omgekeerde osmosesystemen als vervangingsfilter voor het bestaande postkoolstoffilter. Het dient als secundair filter en heeft aan beide zijden een binnendraad van 1/4 inch Deze patroonfilters zuiveren: ozon, pesticide, roest, calciumcarbonaat, chloor en vermindert de concentratie van zware metalen zoals lood, koper enz. Actieve kool valt op door zijn hoge prestaties en het wordt bijvoorbeeld gebruikt in de industrie Dit water, dat in de industrie wordt gebruikt, wordt behandeld met actieve kool, voordat het in levensmiddelen wordt opgenomen, omdat actieve kool zeer betrouwbaar is en de meeste gifstoffen filtert.

Duurzaamheid van de cartridge

Zo'n cartridge ondersteunt een huishouden van vier personen met een gemiddeld waterverbruik, voor ongeveer. 9 maanden. Na deze periode kunnen de gifstoffen niet meer uit het water worden geadsorbeerd. De wetgever specificeert echter andere perioden waarin deze patronen moeten worden vervangen. Volgens DIN 1988 moeten alle cartridges om de 6 maanden worden vervangen, anders dreigt de cartridge vatbaar te zijn voor ziektekiemen.

Verschillen met andere actieve koolstofpatronen

Deze filterpatronen worden ook postkoolstof genoemd en worden gebruikt in omgekeerde osmose naast Granular Activated Carbon-filters en Activated Carbon Block. Vanzelfsprekend ontvangt u alle filterpatronen in de gebruikelijke hoge kwaliteit.

 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4250390800940
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 50829
Kenmerken: Kopen in Berlaar

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 21577234

Meer Vissenkommen

Meer Vissenkommen aangeboden in deze subrubriek.