Gezocht: grijze roodstaart papegaai


sinds 16-10-2021 21:07:54

Grote foto gezocht grijze roodstaart papegaai dieren en toebehoren parkieten en papegaaien
prijs: n.o.t.k.
Locatie : Barneveld  (Antwerpen)

Kenmerken

Chip : Chip
Geslacht : Mannetje
Kleur : Grijs
Leeftijd : 5 jaar

Beschrijving

Beste,
Heeft u geen tijd meer voor uw papegaai, redt u het op financieel gebied niet meer met de papegaai of klikt het niet tussen iemand en de papegaai en zoekt u een heel goed huisje voor de papegaai? Dan zit u op het juiste adres.
Wij zoeken al een tijdje een lieve papegaai en zal een huisje voor altijd krijgen. Wij hebben ook ervaring met grotere papegaaien.
Wij bieden een heel goed huisje met alle liefde, aandacht en zorg eromheen. Ook is op bezoek komen geen enkel probleem. Wij vinden dat juist leuk. Contact via Whatsapp om video’s en foto’s ect te sturen, is voor ons ook geen enkel probleem😊.
PS: de vogel moet geringd zijn en met de juiste cites verbonden zijn (anders is het een illegale vogel). Ook moet hij/zij een EU-certificaat hebben, anders krijgen we hem/haar niet over de grens mee naar Nederland. Graag handtam en pratend. Leeftijd maakt niet echt uit. Mannetje of pop maakt ook niet uit, als het maar een beetje een allemansvriendje is☺️. Plaats maakt niet echt uit, wij komen hem/haar graag ophalen. Hij/zij mag best een gebrek hebben, maar geen gebrek waar hij/zij hinder van ondervindt en graag eerlijk vermelden.
Prijs nader overeen te komen.
Let op: (GEEN groot budget!)
Wij zijn geen handelaars!
Weet of heeft u een papegaai die een goed huisje zoekt? Dan horen wij dat heel graag. Stuur gerust een berichtje of bel naar 06-14801260. Ik neem anoniem NIET op. Graag alleen serieuze reacties! Delen word gewaardeerd.
Met vriendelijke groet
Kenmerken: Chip: Chip, Geslacht: Mannetje, Kleur: Grijs, Leeftijd: 5 jaar, Gevraagd in Barneveld


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 27053413 Meld aan Aanbod