Beeztees Crupa Katten Tunnel - Grijs


sinds 23-5-2024 16:27:43

Grote foto beeztees crupa katten tunnel grijs dieren en toebehoren katten accessoires Grote foto beeztees crupa katten tunnel grijs dieren en toebehoren katten accessoires Grote foto beeztees crupa katten tunnel grijs dieren en toebehoren katten accessoires Grote foto beeztees crupa katten tunnel grijs dieren en toebehoren katten accessoires Grote foto beeztees crupa katten tunnel grijs dieren en toebehoren katten accessoires Grote foto beeztees crupa katten tunnel grijs dieren en toebehoren katten accessoires Grote foto beeztees crupa katten tunnel grijs dieren en toebehoren katten accessoires
prijs: € 15
Locatie : Brasschaat  (Antwerpen)

Kenmerken

Artikel : Speelgoed
Staat : Zo goed als nieuw

Beschrijving

De Beeztees Crupa Speeltunnel is het kroonjuweel onder de kattentunnels. Geschikt voor zowel kittens als volwassen katten. Ook voor konijnen is dit leuk speelgoed.
Deze tunnel is namelijk niet alleen leuk voor jouw kat, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit in huis.
De speelse print en de oranje bies geven deze speeltunnel namelijk een vrolijke uitstraling. Het oranje is een warm, donker oranje, geen felle schreeuwerige kleur.
Deze tunnel kan gewoon in de lengte neer worden gelegd, maar de uiteindes kunnen ook aan elkaar worden geknoopt. Op die manier krijg je een bocht, waardoor het spelletje spannender wordt voor jouw kat.
De binnenkant is afgewerkt met zacht polyester, zodat de tunnel lekker zacht aanvoelt voor jouw kat.
Is jouw kat klaar met spelen, dan klap je de tunnel in en berg je het eenvoudig op.
Afmeting: 75 cm lengte x 25 cm diameter

Deze tunnel is aangekocht voor mijn eigen katten, maar ze wilden er niet mee spelen.. ze zijn er aarzelend een paar keer in geweest maar ze houden niet van tunnels, ik heb er al enkele geprobeerd.  Dus ook deze doe ik maar weer weg..
Hij vertoont geen gebreken, wel normale gebruikssporen omdat hij gewassen is na gebruik.
Aangekocht voor €28,95
Mag weg voor 15€
Kenmerken: Artikel: Speelgoed, Staat: Zo goed als nieuw, Kopen in Brasschaat


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 117469709 Meld aan Aanbod