Ficam D 3 kg.


sinds 6-8-2022 05:45:54

  • Grote foto ficam d 3 kg. dieren en toebehoren overige
  • Grote foto ficam d 3 kg. dieren en toebehoren overige
Grote foto ficam d 3 kg. dieren en toebehoren overige Grote foto ficam d 3 kg. dieren en toebehoren overige
prijs: € 87,95
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Ficam D is uitermate geschikt voor de bestrijding van insecten en spinachtigen. Ficam D is uitvoerig getest op wespen, kakkerlakken, bedwantsen, stofmijten, spinnen, vliegen, mieren en andere insecten

Ficam-D Wespenpoeder 3 kilo
Ficam® D is een kant-en-klaar stuifpoeder dat uitermate geschikt is voor de bestrijding van  wespen- en hoornaarsnesten binnen in ruimten  en ter bestrijding van  mieren in verscholen ruimten .

Dit wespenpoeder biedt een uitstekend alternatief bij resistentie tegen synthetische pyrethroïden, is fotostabiel en uitermate geschikt voor situaties waar toepassing van een vloeistof niet gewenst is (stopcontacten, kabelgoten, elektrische apparatuur of vochtgevoelige materialen zoals houten lambriseringen). Ficam® D is bovendien geur- en reukloos en vlekt niet.

De actieve stof bendiocarb zorgt ervoor dat wespen niet geïrriteerd raken van het poeder, wat een veiligere manier van bestrijden voor zowel bestrijder als omgeving betekent. Draag bij toepassing tegen wespennesten steeds beschermende kleding zoals een wespenpak of imkerkap, imkerhandschoenen, etc. Per wespennest 80 gram stuifpoeder gebruiken en indien mogelijk het wespennest op een gecontroleerde manier afvoeren. Bij wespennesten in spouwmuren dienen alle invliegopeningen behandeld te worden. Afvloeiing naar de riolering vermijden.

Dosering & frequentie van de toepassing (wespen & Aziatische hoornaars):

Voor gebruik binnen, voor toepassing als nestbehandeling binnen, te gebruiken met een ondoorlaatbare vloeroppervlaktebedekking onder het te behandelen nest. Aan te brengen met een poederspuit of poederverstuiver. Alleen voor gebruik tegen wespen en hoornaars door middel van handmatige en/of middels compressor aangedreven toepassing.


 ● Voor een toegankelijk wespennest: gebruik 20-60 g per nest, afhankelijk van de grootte van het nest.
 ● Voor een niet-toegankelijk, verborgen wespennest: gebruik 20-60 g verdeeld over de gevonden nestingangen.
 ● Voor een nest van de Aziatische hoornaar: gebruik 20-60 g per nest, afhankelijk van de grootte van het nest.
Dosering & frequentie van de toepassing (mieren in verscholen ruimten):
Voor pleksgewijze toepassing, met name rond elektrische apparatuur, in gaten, holle ruimtes en ventilatieroosters (die na toepassing gesloten/afgedicht moeten worden). Aan te brengen met een poederspuit of poederverstuiver (handmatig of middels compressor aangedreven).

 ● Mieren: rechtstreeks toepassen op mieren met een hoeveelheid van 10-20 g per vierkante meter. Maximaal 11 keer per jaar te gebruiken.

GEBRUIK BIOCIDEN VEILIG. LEES ALTIJD HET ETIKET EN DE PRODUCTINFORMATIE VOOR GEBRUIK.
Klik hier voor de Birchmeier DR5 poedersprayer 

Ficam D biedt een uitstekend alternatief bij resistentie tegen synthetische pyrethroïden. De bewezen formulering van Ficam D bevat bendiocarb, een natuurlijk extract van de gelnoot dat o.a. groeit op eiken. In Engeland is Ficam D al meer dan 30 jaar de meest toegepaste stuifpoeder. Ficam D is fotostabiel. Dit houdt in, dat het onder invloed van licht zijn werking niet verliest. Het middel wordt niet opgenomen door poreuze delen. Ficam D is uitermate geschikt in situaties, waar toepassing van een vloeistof niet gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan stopcontacten, kabelgoten, elektrische apparatuur of vochtgevoelige materialen, zoals houten lambrisering. Ficam D is bovendien geur- en reukloos en vlekt niet.

Productkenmerken
• uniek b
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 26753538 Meld aan Aanbod